Tuo perhe yhteen Bananagrams-pelin kanssa, joka on yksi markkinoiden haastavimmista, mutta hauskimmista ja opettavimmista leluista. Värikkäiden, taiteellisten ja informatiivisten opetuskomponenttien avulla peli auttaa lapsia oppimaan uusia laskenta- ja mittaustaitoja samalla kun heillä on hauskaa ja kiinnostavaa toimintaa. Se voidaan helposti ottaa käyttöön esikouluissa tai jopa päiväkodeissa pienille lapsille, jotka haluavat oppia laskemaan ja mittaamaan esineitä ja vertaamaan määriä. Sen lisäksi sitä voidaan käyttää myös opettamaan pienille lapsille rahan arvo. Jos etsit oppimis- ja koulutustoimintaa, joka saa lapsesi innostumaan, niin Bananagrams on loistava valinta.

Bananagramsin koko konsepti on luoda kuvioita käyttämällä pelikentälle asetettuja kortteja. Pelin tarkoituksena on sovittaa kortit väreittäin ja selvittää mahdollisimman monta kuviota asettamalla kortit siten, että voit luoda geometrisen muodon. Kun lapsi murtaa ensimmäisen tason, hän voi edetä seuraavalle, joka on edistyneempi.

Paras tapa opettaa lapsille matematiikkaa tällä hauskalla ja viihdyttävällä pelillä on aloittaa se nuorena. Esittele se lapsillesi, kun he ovat nuoria, jotta heillä on hyvät perustiedot matematiikasta, mutta voit pitää heitä tarkasti silmällä, jotta saat nopeasti kiinni kaikki merkit oppimisongelmista tai vaikeuksista. Vaikka tiedät, että lapsesi ei pysty suorittamaan pelin ensimmäistä tasoa, voit pitää häntä tarkasti silmällä, jotta voit heti lopettaa pelaamisen ja pyytää lastasi tarkentamaan peliohjeita .

Voit myös käyttää Internetiä, etsiä peliohjeita verkosta ja jopa ostaa DVD-levyn, jotta voit opettaa lapsillesi pelin perusteet. On olemassa useita verkkosivustoja, joista löydät tarvittavat tiedot ja vinkit taulun tekemisestä ja sanojen luomisesta. Voit myös löytää muita hauskoja tapoja opettaa lapsiasi. Hyödynnä oppimisprosessia mielenkiintoisemmin myös kuvien ja yksinkertaisten animaatioiden avulla.

Sinun tulisi myös ymmärtää, että kuvan tekeminen taululle ei ole niin monimutkaista. Kyse on vain useiden värien käytöstä ja niiden järjestämisestä tietyissä kuvioissa. Tämä peruskäsite on oikeastaan ​​se, mitä useimmat meistä oppivat peruskoulun ja lukion päivinä. Siksi ei ole syytä paniikkiin, kun lapsesi eivät ymmärrä pelin ohjeita. Lapsille on aivan luonnollista, että heidän on vaikea ymmärtää käsitteitä, jotka heille esitetään ilman heidän täyttä huomiota ja osallistumistaan.

Kun ymmärrät, että pöydän luominen ei ole niin monimutkaista, voit alkaa sisällyttää joitain luovia ideoita peliin. Voit keksiä paljon hauskoja ja mielenkiintoisia ideoita, jotka viihdyttävät sekä sinua että lastasi samanaikaisesti. Yritä sisällyttää muun muassa ympyröitä, neliöitä, suorakulmioita, soikioita ja kuusikulmioita. Lisäämällä nämä muodot pelitaululle, olet matkalla tarjoamaan lapsillesi tuntikausia koulutusta ja hauskaa. Joten nyt, kun tiedät, että Bananagrams-peliohjeet eivät ole loppujen lopuksi kovin kovia, jatka ja pelaa tätä peliä perheesi kanssa jo tänään!