Animal Jams on täydellinen lahja mihin tahansa tilanteeseen. Olipa kyseessä joulu, syntymäpäivä tai muu erityinen tilaisuus, se on erittäin suosittu lahja markkinoilla tänään. Saadaksesi Animal Jam -alennuksen, täytä vain online-ostoskorisi luottokorttitietosi. Kun tilauksesi on tehty, voit nauttia säästöistä.

Voit hakea alennusta yksinkertaisesti tutustumalla verkkosivustoon. Anna nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi saadaksesi ilmaisen jäsenyyden verkkosivustolle. Halutessasi voit myös ostaa joitain tuotteita alennuksen hyödyntämiseksi. Kun tilauksesi on vastaanotettu, säästösi käytetään automaattisesti tililläsi. Aivan kuten tavalliset kauppakupongit, saat ilmaisen rahan takaisin, kun teet ostoksia verkkosivuston alennustarjousten avulla.

Voit hyödyntää ilmaista jäsenyyttä tutustumalla verkkosivuston Animal Jams -osioon ja ilmoittautumalla ilmaiseen jäsenyytesi. Kun ilmaisen jäsenyytesi päättyy, sinut poistetaan automaattisesti verkkosivustolta. Kun jäsenyytesi on päättynyt, sinua ei saa pelata villinä milloin tahansa seuraavien 12 kuukauden aikana.

Voit nauttia ilmaisesta jäsenyydestä verkkosivustolle, kun vierailet Cash Back -kampanjasivulla. Voit hakea tätä kampanjaa käymällä Cash Back -kampanjassa / -tarjouksessa. Noudata tarjousta koskevia ohjeita. Kun olet suorittanut hakuprosessin, sinulle myönnetään automaattisesti alennus seuraavasta verkkosivustosi ostoksestasi. Jos haluat saada ilmaisia ​​timantteja jokaisesta ostoksesta, sinun on käytävä Online Games -osiossa. Tämä tarjous on voimassa kaikissa selaimissa ja siihen voi yleensä liittyä ilmaiseksi.

Saadaksesi ilmaisen eläinjäsenyyden, kirjaudu sisään nettisivulle Cash Back -kampanjassa / -tarjouksessa ja napsauta linkkejä rekisteröityäksesi ilmaiseen eläinjäsenyyteen. Saat myös alennuksen seuraavasta ostoksestasi, jos rekisteröidyt jäseneksi. Alennusta sovelletaan, kun olet täyttänyt hakemuslomakkeen. Lisätietoja verkkosivustosta ja sen toiminnasta on Tietoja meistä -sivulla. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää liittymisestä, voit lukea lisää siitä Tietoja meistä / autionit / paljastukset -sivulta.

Sivuston kautta saatavilla oleviin eläinjäsenyyksiin ja muihin online-peleihin liittyy paljon etuja. Sivuston avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa sosiaalisesti muiden eläinten ystävien ja bloggaajien kanssa. Sivuston avulla käyttäjät voivat myös luoda profiileja, jotta muut ihmiset tietävät kuka he ovat ja mitä he haluavat tehdä. Tämän sivuston kautta löytyy laaja joukko eläinten ystäviä ympäri maailmaa. Käy Cash Back -kampanjasivulla aloittaaksesi ilmaisen jäsenyytesi parhaisiin online-peleihin.