Tämä on arvostelu uudesta 123games Life -verkkopelistä, jonka on kehittänyt palkittu kehitystalo Crave Entertainment. Peli perustuu samannimiseen televisio-ohjelmaan, ja se on ollut saatavana sekä PC- että Xbox-versioina pelaajille, jotka haluavat paeta todellisuudesta ja pelata pelejä, jotka antavat sinulle todellisen tunteen hauskuudesta ja nautinnosta, josta ihmiset voivat saada tällainen kokemus. Kuten useimmat ihmiset tietävät, näyttely kertoo joukosta nuoria, jotka asuvat New York Cityssä ja ovat mukana monissa erilaisissa aktiviteeteissa. Heidän pyrkimyksensä henkilökohtaiseen kasvuun ja menestykseen vievät heidät matkalle ympäri maata ja vievät heidät läpi monia mielenkiintoisia ja eksoottisia paikkoja.

Tässä pelissä pelaajalla ei ole mahdollisuutta pelata esityksen hahmoja; heidän on kehitettävä oma hahmonsa menestyäkseen pelissä. Monet tehdyistä online-peleistä perustuvat tosielämän tarinoihin tai kokemuksiin. Tämä peli ei ole erilainen; pelaajien on suoritettava erilaisia ​​haasteita, ennen kuin he siirtyvät seuraavalle tasolle. Pelin edetessä peli osoittaa henkilön edistymistä kohti tavoitettaan. Tämä tapahtuu tarjoamalla hänelle yhä vaikeampia tasoja ja tarjoamalla palkkio jokaisen tason suorittamisen jälkeen.

Pelin koko tarina kulkee päähenkilön ympärillä, jonka on osoitettava kykynsä olla alan paras etsivä. Hänellä on käytössään useita kumppaneita ja avustajia, joiden kanssa kaikki hänellä on ollut syvä yhteys. Hänen tehtävänsä aikana hänen on osoitettava voimansa ja käytettävä resurssejaan salaisuuksien ratkaisemiseksi ja menneisyytensä kokoamiseksi. Yksi pelin suurimmista ominaisuuksista on lukemattomien loppujen käyttö. Monet näistä loppuista voivat johtaa moniin erilaisiin tilanteisiin ja tarjota pelaajalle paljon vapautta, kun he valitsevat pelin lopettamisen. Jotkut pelaajat päättävät lopettaa pelin kaikella tavalla, jota he pitävät sopivana, kun taas toiset valitsevat perinteisemmän loppun, jossa peli päättyy ja katsoja menettää osan sijoituksestaan,

Yksi pelin tärkeimmistä ominaisuuksista, joka tekee siitä niin houkuttelevan, on se, että se on erittäin interaktiivinen. Tämä käy ilmi pelaajan käytettävissä olevista erilaisista työkaluista, jotka kaikki parantavat pelaajan nautintoa pelistä. Pelissä on monia vaikeustasoja, mukaan lukien vaikea lopputaso, jossa pelaajien on käytettävä salaista koodia voidakseen. Tämä viimeinen taso ei ole vain haastavin, mutta on myös yksi palkitsevimmista, koska viimeisen tason luonnetta ympäröi mysteeri, ja sinun on työskenneltävä läpi sen saavuttaaksesi tavoitteen. Peli tarjoaa monia vinkkejä ja vihjeitä kaikilla tasoilla, jotka on suunniteltu pitämään sinut tiellä ja antamaan sinulle lisäapua, jos juutut kiinni.

Vaikka monet pelaajat saattavat epäröidä online-pelin pelaamisesta, joka perustuu murhan mysteeriin, heidän ei tarvitse huolehtia. Pelin tarina ja sen mekaniikka ovat hyvin aitoja, ne tarjoavat totuuden elementtejä ja luovat pimeän ja pakottavan ilmapiirin niille, jotka haluavat oppia lisää päähenkilöstä, Henry Leneburgista. Tästä syystä monet ihmiset pitävät peliä erittäin mielenkiintoisena ja vetävät sen pelaamiseen. Lisäksi monet ihmiset ovat yllättyneitä siitä, kuinka paljon peli todella sisältää ja kuinka mukana peli on juonessa ja sen monissa osa-alueissa.

Kuten näette, on monia positiivisia puolia, jotka voivat johtua pelaamisesta verkossa. Nämä elementit sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin, monia erityyppisiä haasteita, salaisuuksia ja vihjejärjestelmiä. Toinen positiivinen näkökohta on, että peli on erittäin kiehtova ja tarjoaa monta tuntia mielenkiintoista ja kiehtovaa peliä. Ne, jotka nauttivat pelistä, tietävät mielellään, että voit nyt pelata peliä ilmaiseksi!