Kun haluat opettaa lapsellesi arvokkaita tietokone- ja Internet-taitoja, yksi parhaista peleistä tähän on suosittu 123 peli. Nämä pelit sopivat erinomaisesti peruslisäysten, vähennysten, lukemisen ja oikeinkirjoituksen opettamiseen. Vaikka he eivät ehkä ole edistyneimpiä tai ”valtavimpia” pelejä siellä, mutta he tekevät hienoa työtä esitellessään peruskäsitteitä pikkulapsille. Jos lapsesi on kiinnostunut tietokoneista, tämä on hieno tapa aloittaa heidän esitteleminen tekniikan maailmaan samalla kun hän pitää hauskaa ja harrastaa yksinkertaisia ​​toimintoja.

Peliä voi pelata verkossa tai offline-tilassa. Verkossa siihen pääsee Internet-selaimen tai mobiililaitteen, kuten älypuhelimen tai pienen tabletin kautta. Kun pelaat verkossa, lapsesi voi valita pelattavat pelit ja käyttää kaikkia samoja ominaisuuksia. Verkossa pelaaminen antaa sinun oppia myös uusia taitoja, kuten yhteenlasku, vähennyslasku, lukeminen ja oikeinkirjoitus. Jos pelaat offline-tilassa, voit harjoitella lisäys-, vähennys-, luku- ja oikeinkirjoitustaitojasi niin paljon kuin haluat.

Pelin lähtökohta on melko yksinkertainen. Sinun on napsautettava objekteja määrätyssä ajassa, jotta saat tarvittavan määrän pisteitä. Kun napsautat hiirtä, näyttö vilkkuu ja liikkuu, kun napsautat levyn oikeaa kohdetta tai aluetta. Se on hyvin yksinkertainen konsepti, joka pitää lapset sitoutuneina ja oppineina, kun he napsauttavat taulun oikeaa aluetta. Lapsesi harjoittelee käytännön oppimista, mikä on hyvä alku pelin edellyttämille tietokonetaidoille.

Näiden pelien yhteenlaskemisen, vähennyslaskun ja oikeinkirjoituksen oppimisen lisäksi ne ovat melko hauskoja. Lapsesi nauttii sarjakuvahahmoista, äänistä, grafiikasta, väreistä ja paljon muuta. Kun pelaat lapsesi kanssa, opit paljon asioita, joista lapsesi tykkää. Kun siirryt verkkoon ostamaan pelin tietokoneellesi, se ei välttämättä tule valinnaksi kaikkien pelin arvosanojen vuoksi.

Voit myös hankkia tulostettavan version pelistä työpöydällesi tai kannettavallesi. Tämä on ehdottomasti vaihtoehto niille, jotka eivät halua odottaa tai pelätä pelin lataamista tietokoneelleen. Pelin online-tulostettavat versiot ovat saatavilla monilla verkkosivustoilla. Sen lisäksi, että voit tulostaa pelin, voit tallentaa sen kiintolevylle ja jakaa sen ystäviesi kanssa. Jos lapsesi etsii projektia verkossa ollessaan, tämä on hieno työ. Monet vanhemmat kokevat tämäntyyppisen pelin kouluttavan lapsiaan.

Jokaiselle löytyy jotain, kun on kyse uusien taitojen oppimisesta esimerkiksi No-Mind-pelien avulla. Lapsesi rakastaa kirkkaita värejä, erilaista grafiikkaa ja hauskoja ääniä. Heillä on hauskaa oppia kirjoittamaan sanoja, laskea esineitä ja pelata erilaisia ​​taitoja kanssasi. Teillä molemmilla on hauskaa!