Jos rakastat pelata online-arcade-pelejä, olet ehkä kuullut ”123-peleistä”. Jos et tiedä, nämä ovat online-flash-pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi. Suosituin on Elaborate City. Se on erittäin söpö ja kaunis katsella ja pelata. Kerron miksi hetkessä. Ensinnäkin puhutaan siitä, miksi he ovat niin suosittuja.

Ensinnäkin heitä on helppo pelata. Kaiken ikäiset ihmiset – lapsista aikuisiin ja isovanhempiin – pitävät hauskaa heidän kanssaan. Ja toiseksi, ne ovat erittäin edullisia. Voit ostaa ne täysin ilmaiseksi! Jos pidät online-flash-peleistä, kannattaa ehdottomasti tarkistaa peli Elaborate City. Se on erittäin hauska, tarttuvaa ja söpö kaikilta osin.

”123-pelit” ovat myös uskomattoman haastavia. On joitain tasoja, joissa sinun on käytettävä esineitä päästäksesi muihin huoneisiin. Loput niistä ovat enemmän palapelimäisiä, mutta silti melko haastavia. Pelin ensimmäinen taso on kova, mutta se helpottuu, mitä pidemmälle pääset siihen. Jos haluat hyvän haasteen, kokeile ”haaste” -tilaa – voit mennä mihin tahansa huoneeseen kirjoittamalla ”quit” chat-ruutuun.

”123 Pelit” antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa vaatteiden väriä. Vaatteet, joita käytät, määrittävät, kuinka kauan sinun täytyy mennä huoneeseen. Mitä värikkäämpiä vaatteesi ovat, sitä vähemmän aikaa sinulla on. Tämä tekee siitä erittäin mielenkiintoisen ja koukuttavan pelin. Luultavasti haluat jatkaa vaatteiden vaihtamista pelin edetessä!

Peli sisältää myös useita teemoja. Jotkut heistä ovat ”puku”, ”liike”, ”koulu”, ”päivämäärä” ja ”kuu”. Voit vaihtaa jokaisen huoneen teemaa niin monta kertaa kuin haluat. Ja tarjolla on vielä enemmän teemoja – esimerkiksi voit kirjoittaa pelin ”avaruuteen”, jos haluat matkustaa avaruuteen.

Kaikkien erilaisten pelityyppien lisäksi ”123 Games” sisältää useita muita ominaisuuksia, jotka tekevät pelaamisesta tämän hauskan. Yksi hienoimmista ominaisuuksista on ”tallenna mihin tahansa” -ominaisuus. Kun tallennat pelin, voit tallentaa sen kiintolevylle tai CD-levylle, jotta voit pelata sitä uudelleen. Se on hieno ominaisuus, ja sen avulla voit jatkaa siitä, mihin jäit – vaikka menetätkin edistymisesi! Toinen hieno ominaisuus on ”watch me” -ominaisuus. Kun pelaat peliä, näytön alaosassa näkyy pieni näyttö, josta voit tietää, mitä juuri tapahtui.