Ensimmäinen 10e ilmaisesta pelirahasta ilman talletuspelivaihtoehtoja, jotka sinun on tarkistettava, olisi Fantasy Football League. Jos haluat yksinkertaisen tavan ansaita helppoa rahaa pelissä, jota voi pelata melkein kuka tahansa, jolla on pääsy tietokoneeseen ja verkkoselaimeen, Fantasy Football on peli sinulle. Peliä pelataan yhdessä maailman liigassa, jossa jalkapalloilijat kilpailevat toisiaan vastaan ​​kerätäkseen pisteitä ja tullakseen liigan menestyneimmäksi jalkapallojoukkueeksi. Joka viikko muodostuu uusi joukkue, ja pelaajan tehtävä on ansaita eniten pisteitä ja tulla mestariksi.

FFL: n hienoa on, että ei ole rajoituksia sille, kuinka monta pistettä voit ansaita pelissä. Tämä on yksi syy, miksi niin monet ihmiset pelaavat peliä. Voi olla hauskaa nähdä joukkueesi voittavan kaikkia kertoimia vastaan ​​ja saada nämä vaikuttavat tulokset keräämään pisteitä puolellasi kilpailussa. Mutta voittaminen ei ole kaikki. Sinun on myös työskenneltävä kovasti saadaksesi mahdollisimman paljon pisteitä.

Fantasy Football -pelissä on tiettyjä vaatimuksia, jotka on täytettävä. Jotta voit voittaa pelin, sinulla on oltava hyvä jalkapallojoukkue. Joukkueesi täyttämiseksi sinun on tehtävä tarjouksia pelaajille, joiden uskot tuovan sinulle eniten pisteitä viikkoina, jolloin pistearvot ovat korkeat. On myös joukkueita, jotka sijoittuvat tiettyihin ryhmiin niiden sijoitusten perusteella, jotka tarjoavat ilmaista rahaa voittoon.

Koska peli on puhtaasti uhkapeli, sitä voivat pelata vain ihmiset, joilla on hyvin vähän kokemusta pelistä. On tärkeää, että aloitat pelaamalla käytettävissä olevissa kokeiluversioissa. Tällä tavalla tiedät, onko peli todella jotain, josta todella nautit ja mistä voi riippua. Kun tunnet olevasi valmis pelaamaan ilmaiseksi, minkäänlaisia ​​talletuksia ei hylätä. Niin kauan kuin summa on pienempi kuin säännöissä määritellyt vaatimukset, sinulla ei ole mitään ongelmia. Ensimmäinen talletus tulee tehdä luottokortilla tai PayPal-tilillä.

Voit osallistua monen tyyppisiin liigoihin. Ensimmäinen on automaattinen liiga, jossa joukkueet kilpailevat ansaitsemaan pisteitä joka viikko. Toinen on viikoittainen liiga, jolla on pisteitä. On myös turnaus, joka voi kestää viikon tai kauemmin riippuen siitä, kuinka monta joukkuetta osallistuu.

Jokaisessa liigassa ja jokaisessa pelissä pisteitä annetaan jokaiselle osallistujalle joukkueensa suorituksen perusteella. Jos onnistut saamaan eniten pisteitä, joukkueesi voi saada ilmaisen vedon. Jos onnistut saamaan ilmaisen vedon, voitat tietyn määrän rahaa. Jotkut ilmaisvedot kilpailut tunnetaan vedonlyöntipoolina, joissa useat joukkueet kilpailevat samasta ilmaisesta vedosta, kun taas muut ilmaisvedot kilpailut tunnetaan yksittäisinä panoksina.