10001 tyttöjen peliä ovat online-flash-pelejä, joita voi pelata henkilökohtaisella tietokoneellasi, Internet-yhteydellä tai matkapuhelimella. Paljon näistä on täysin ilmaisia, ja ne ovat kaikkien kokeiltavissa. Jotkut verkkosivustot edellyttävät rekisteröitymistä uudeksi käyttäjäksi ennen kuin voit aloittaa pelien pelaamisen, mutta sen lisäksi ne ovat kaikkien saatavilla.

Monet näistä peleistä ovat erittäin houkuttelevia tytöille. Heillä on söpöjä hahmoja ja paljon mielenkiintoisia asioita, jotka tekevät niistä erittäin houkuttelevan. Näiden pelien päähenkilöt ovat Barbie, Lumikki, Dolly, Tuhkimo ja Disneyn prinsessa. Tytöille on laaja valikoima luokkia eläimistä luontoon historiaan ja jopa supersankareihin. On olemassa erityinen luokka vain tytöille, ja sitä kutsutaan Barbie-luokaksi.

Löydät myös pelin nimeltä Brats, jossa sinun on pelattava Bratsina, pizzan toimituspoikana. Voit auttaa Bratsia pelastamaan pizzamyymälänsä pahojen voimien haltuunotosta. Tämä on yksinkertainen peli, jossa pelaat bratteina ja teet pizzaa ja toimitat sen asiakkaalle. Voit lisätä pisteitäsi tekemällä tiettyjä asioita, kuten ansaitsemalla rahaa tai suorittamalla pelin loppuun. Tähän peliin on saatavana erityinen Bratz-tila, jossa sinun on pelattava Bratz-tytön tyyliin.

Seuraava peli nimeltä Barbie Dreamhouse on teemapeli, jossa autat Barbieta luomaan unelmatalonsa. Autat häntä koristelemaan lisäämällä huonekaluja, verhoja, lamppuja ja muita esineitä. Voit myös ostaa vaatteita nukelle ja saada heidät tekemään erityisiä toimintoja, kuten juoksemista puutarhassa. Tämä on yksinkertainen peli, josta kaiken ikäiset lapset voivat nauttia.

Tyttöjen mielenkiintoisin peli on Barbie Coloring -kilpailu. Voit luoda erilaisen kuvan kynällä ja paperilla. Voit nähdä tuloksen ja lähettää sen peliin palkintoa varten. Voit valita eri luokista, ja voit jopa tehdä oman pelisi, jotta tytöt voivat näyttää luovuutensa. Tämä on ilmainen peli, joka löytyy verkkosivustolta.

Voit myös tarkistaa sivustolla saatavilla olevat videopelit. Kaikki nämä pelit on suunniteltu kaiken ikäisille tytöille. Pelin päätavoitteena on löytää kaikki 1001 esinettä ja sijoittaa ne oikeaan paikkaan. Tämä tekee prinsessastasi täydellisen.