100 Non Sticky Bonus on suosittu eteläafrikkalaisen tytäryhtiömarkkinointiyhtiön E-munityn lanseeraama online-tuote. Tuote lanseerattiin vuoden 2008 lopussa, ja se on edelleen yksi markkinoiden halutuimmista tytäryhtiömarkkinointituotteista. 100 hölynpölyä sisältävä bonustarjous on yksinkertainen, mutta sitä on vaikea ymmärtää, etenkin aloitteleville tytäryhtiömarkkinoinnissa. Se sisältää yksinkertaisen pelin, jossa pelaajan on ansaittava pisteitä vastaamalla kyselyihin. Kun pelaaja on ansainnut tietyn määrän pisteitä, hän voi lunastaa ne ostoksilla, lähettämällä kiitosilmoituksen tai ostamalla jotain kyseiseltä verkkosivustolta.

E-yhteisö markkinoi 100 nonsense Bonuit-, Selly Stick-, T-Stick-, Pimps- ja T-Stick Bonukset Ovat -tuotetta. Jokaisella niistä on oma erityispiirteensä. Bonuit on erityinen tuote, joka ei sisällä tahmeaa materiaalia. Selly Stick Bonuit puolestaan ​​sisältää vain tahmattomia materiaaleja ja on siten helppo käyttää ja ottaa käyttöön. T-Stick Bonuit, mikä on paras vaihtoehto kahdelle ensimmäiselle, koska se sisältää kahdenlaisia ​​tikkuja, jotka helpottavat käyttäjän osoittamista, kun he vastaavat kyselyyn.

100 Nonsense Bonuit on suunniteltu auttamaan vammaisia ​​ihmisiä. Tässä tapauksessa tuotteen on kehittänyt Kellowes-nainen Melole. Vammaisuusharjoitteluohjelman avulla Melole kehitti tuotteen auttamaan käyttäjiä. Tuotteen suunnittelu on tarkoitettu auttamaan vammaisia ​​ihmisiä, kuten kramppeita polvia, jalkakramppeja, huonoja selkänoja jne. Tuote käyttää pelaajalle-saippuaa tehdäkseen siitä houkuttelevamman ja miellyttävämmän käyttäjälle.

100 ei-tahmean bonuksen toinen kohde on 100 ei-tahmeaa bonusta. Konepelti on valmistettu erikoismateriaalista, joten se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana. Tämän tietyntyyppisen tuotteen tiedetään auttavan äitejä valmistamaan ruokaa kotona. Bonitiota voidaan käyttää myös vaatteiden puhdistamiseen, ja sanotaan, että äiti pystyy hoitamaan lastaan ​​paremmin, jos hän käyttää tätä tuotetta. Ja Ne Tulee Kert on tuotteen nimi, jota äiti voi käyttää vaatteiden puhdistamiseen, ja ja ne tulee ketsillä äiti voi valmistaa vauvanruokaa.

Kolmas tuote on 100 ei-tahmeaa bonuspistettä. Bonuspisteet tunnetaan myös palkintopisteinä. Tuotetta pidetään suosituimpana kuin paras pelaajajan, jonka tiedetään olevan helpompi käyttää eikä se sisällä liikaa ainesosia. Ja sen on vähän kallis, mutta se on silti hyvä tuote verrattuna markkinoilla oleviin tarttumattomiin astioihin.

Viimeinen 100 ei-tarttuvan bonuspisteen luettelossa on 100 ei-tahmeaa bonuspistettä (NSPS). Tämän tuotteen ainesosat ovat lesitiiniöljy, booraksi, piidioksidi ja kalium. Tärkein syy, miksi äidit suosivat tämäntyyppistä bonuslämmitystä, on se, että sitä voidaan helposti käyttää missä tahansa ruoassa ja se voidaan valmistaa jopa kotona. Ilmaiskierrosta ja sen ja self ja sen ainesosia ei ole niin vaikea löytää, ja ne voi ostaa helposti mistä tahansa kaupasta.