Yksi parhaista tavoista vähentää velkaa on saada 1 5 euron talletus kohti tulevaisuuttasi. Euro on yhteinen valuutta, jota käytetään suuressa osassa Eurooppaa. Joten kun vaihdat Yhdysvaltain dollarin siihen, vaihdat todella yhden valuutan muodon toiseen. Tästä syystä monet ihmiset haluavat mieluummin käyttää euroa vaihtovälineenä muiden valuuttojen sijaan. Mutta jos harkitset uuden yrityksen perustamista tai sijoittamista pitkällä aikavälillä, sinun on harkittava mahdollisuutta tehdä Eurodollar-talletus.

Avaamalla tilin EUROS-pankissa voit saada kertaluonteisen yhden euron sijoitussumman. Tätä voidaan käyttää joko yrityksen perustamiseen tai sijoittamiseen korkeammalle korkolainalle, kuten asuntolainalle tai säädettävän koron asuntolainalle. Koska tämäntyyppisiä lainoja tarjotaan melko matalalla korolla, ne ovat yleensä suosittuja niille, jotka ovat vasta aloittamassa ja tarvitsevat lisätuloja tuloilleen. Euro on yksi vakaimmista kansainvälisistä valuutoista, ja sen inflaatio ja korot ovat suhteellisen korkeat. Tämä tekee siitä täydellisen sijoitusvälineen pienelle sijoittajalle, kuten itsellesi.

Harkitessasi, minkä tyyppinen eurotalletus sopisi sinulle parhaiten, sinun on harkittava muutama asia. Kuinka kauan tarvitset rahaa? Tarvitsetko sitä uuden yrityksen perustamiseksi vai onko sinulla jo olemassa olevaa yritystä, jota jo rahoitat? Haluatko kiinteän tai säädettävän koron? Kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä talletukseksi?

On sanomattakin selvää, että mikä tahansa takaamasi laina vaatii vakuuden vakuudeksi. Yleisin vakuuden muoto on käyttää taloa. Jos omistat kiinteistön yhdessä Euroopan parhaista maista, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa saada tarvitsemasi ehdot täyttävän Eurodollar-lainan. Jos sinulla on esimerkiksi omistamasi kiinteistö ja siihen on muodostettu pääomaa, voit ottaa eurolainan, jolla on takaisinmaksuaika yhdestä kolmekymmeneen vuoteen.

Eurotalletustasi voidaan käyttää joko eurojen ostamiseen paikalliselta jälleenmyyjältä tai voit käyttää sitä eurodollar-liiketoiminnan rahoittamiseen. Jos päätät ostaa euroja jälleenmyyjän toimipisteestä, sinun on oltava valmis antamaan heille talletuksesi tavaroista, jotka aiot myydä myöhemmin. Tällä tavalla voit ansaita korkoa tilillesi asettamastasi rahasta odottaessasi, että sijoitus tulee kannattavaksi. Voit myös avata erillisen eurotalletustilin juuri tätä tarkoitusta varten.

Jotta voisit hyödyntää Euro-dollarin lainaa, sinulla on kuitenkin oltava Eurodollar-jälleenmyyjätili. Useimmat ihmiset kulkevat tätä tietä tietämättä, kuinka kätevää on saada sekä Eurodollar- että Euro-talletus samanaikaisesti. Joten sen sijaan, että valitsisit pankin suosiman menetelmän saada Eurodollar-lainasi, haluat ehkä tarkistaa verkossa mielenkiintoisia vaihtoehtoja.